Truck Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. Type : Truck

More info about this Truck Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Uday Tempo & Transport Service will provide a salary in the range of 25000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Uday Tempo & Transport Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Uday Tempo & Transport Service expects the candidate to have the following skills: Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no. - 11, Ajronda Rd, Sector 15A, Faridabad, Haryana 121007.

8. What are the timings of this job?
Ans. Uday Tempo & Transport Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Uday Tempo &amp; Transport Service

Related jobs

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car. Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dharti Decor Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cab Driver

    Drive Ola/Uber/Other Cab Car. Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. United express will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided base...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • personal driver

    Hii my name is Jitender Yadav I need private or personal driver job in gurugram, Haryana

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now