Truck Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Pune, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. Type : Truck
More info about this Truck Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. N R Tours And Travels will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. N R Tours And Travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. N R Tours And Travels expects the candidate to have the following skills: Truck.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Magarpatta Hadapsar Pune.
8. What are the timings of this job?
Ans. N R Tours And Travels expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto, Tempo | Private Car More info about this Driver Job: 1. ...
-
Bus Driver
Follow Safety Protocols And Government Driving Regulationsfollow Traffic Rules And Lawshelp Students Get On And Off The Busensure A Timely Pickup And Drop Off Of Students As Per The Schedulekeep A Check On Students For Any Indisciplineregularly Check...
-
URGENT HIRING DRIVER JOB FOR PUNE AIRPORT SALARY 30K TO 60K|
Geeting Of The Day We Are Looking For DRIVER IN AIRPORT Salary;- 30K To 60K+PF+ESI+Free Cab Service+Saturday Sunday Off Exprience;- 0-1Years Interested Candidates Apply Fast For This Opportunity. Fast Apply APPLYCALL