Truck Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck
More info about this Truck Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. N.K TEMPO SERVICE will provide a salary in the range of 16000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. N.K TEMPO SERVICE expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. N.K TEMPO SERVICE expects the candidate to have the following skills: Truck.
6. How much experience is required for this job?
Ans. N.K TEMPO SERVICE expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: shop no.10 Opp. rajeev gandhi commercial complex near choudhray marble ekta nagar, Old Link Rd, Ganesh Nagar, kandivali w, Mumbai,.
8. What are the timings of this job?
Ans. N.K TEMPO SERVICE expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Heavy Driver
Opening for Heavy Driver for Saudi Arabia Salary SR 1800+200+300 (OT) Require Valid Saudi Driving License / 3 hours overtime 300 SR/ Must Have clean shave Candidate need to give trade test before flight Departure strictly within 07days after getting ...
-
Driver
Driver for Four Wheeler Vehicle.( Driving license compulsory) Post- Driver Skills- Four Wheeler Driving Salary Offer- 8 to 10K Location- Nagpur. Job Types: Full-time, Regular / Permanent Salary: ₹8,000.00 - ₹10,000.00 per month Schedule: • Day shift ...
-
Abhiruchi Mall |amp| Multiplex
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Company More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect fo...