Turner|Fitter

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Navi Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

A Fitter And Turner Is Generally Involved In The Setting Up Of Machinery To Enable The Manufacture Of Engineering Products, Repair Or Replacement Of Components, Installation And Maintenance Of Plant And Machinery, And Construction And Commissioning Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fitter, Turner

More info about this Turner/Fitter Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SAISHREE PRECISION ENGINEERING will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SAISHREE PRECISION ENGINEERING expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SAISHREE PRECISION ENGINEERING expects the candidate to have the following skills: Fitter, Turner.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SAISHREE PRECISION ENGINEERING expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: R +47, TTC Industrial Area MIDC, Rabale. Navi Mumbai - 40070+.

8. What are the timings of this job?
Ans. SAISHREE PRECISION ENGINEERING expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SAISHREE PRECISION ENGINEERING

Related jobs

  • Pcb Assembler | Technician

    The Technician Will Be Required To Make Various Electronic Pcb Assemblies And Integrate The Various Assemblies And Subassemblies To Make A Complete A Functional Unit As Per The Wiring And Interconnection Diagrams And Assembly Drawings.------Recogniti...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Navi Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hydro Test Technician

    We Are Hiring For Dubai -An International Company Requires For Their oil & gas Shutdown Project [ 4 TO 8 MONTH . All Candidates Should Have GCC Experience

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fire Technician

    Short Description 1. Receipt of physical invoices and claim forms from branches 2. Acknowledging the receipt of documents in system 3. Filing of documents on regular basis 4. Banking and other outside work

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now