Tv |amp| Net Technician Marketing Inst

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Cable Tv Net Installation Services And Marketing Field Job. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advertising, Branding, Presentation, Selling, Pricing

More info about this Tv & Net Technician Marketing Inst... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. sky global services will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. sky global services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. sky global services expects the candidate to have the following skills: Advertising, Branding, Presentation, Pricing, Selling.

6. How much experience is required for this job?
Ans. sky global services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shakuntala Ashiana classic building shop number 3 old Sangvi 411061.

8. What are the timings of this job?
Ans. sky global services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 8:30 PM | Monday to Sanday


Company Name: sky global services Sangvi, Maharashtra

Related jobs

  • Lab Technician

    Responsible For Working With Chemicals, Testing Samples And Providing Results. More info about this Lab Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vaidyasaar pro marketing Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lab Technician

    Responsible For Working With Chemicals, Testing Samples And Providing Results. More info about this Lab Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vaidyasaar pro marketing Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Calibration Technician

    Tips: Provide a summary of the role, what success in the position looks like, and how this role fits into the organization overall. Responsibilities Knowledge about NABL norms/procedures. Performing calibration at lab & at Site Measuring Instrume...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now