Tv Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Pickup Led Tv And Repair It. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | TV

More info about this Tv Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Findmyfixes will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Findmyfixes expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Findmyfixes expects the candidate to have the following skills: Tv.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Findmyfixes expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Pick up and drop led tv.

8. What are the timings of this job?
Ans. Findmyfixes expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Findmyfixes

Related jobs

  • Nail Technician

    Trained Nail Technicians needed. Accommodation will be provided. Preference will be given to north eastern ethnicity. Job Type: Full-time Salary: ₹10,000.00 - ₹200,000.00 per month Schedule: • Day shift Experience: • Nail technician: 1 year (Preferre...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Delhi , Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • SAP Hybris Technical

    Skill : SAP Hybris Technical Experience : 03 12 years Must Have : Implementation Experience, Spring Framework Experience, B2B / B2C Commerce Platform, CX Technical (Knowledge) Open Demand : 25 Positions Salary Grid A level (3 6) : 14.5 LPA SA level (...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Water Treatment Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). More info about this Water Treatment Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Varnali Greens India Pvt. Ltd will provide...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now