Water Treatment Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc).

More info about this Water Treatment Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Varnali Greens India Pvt. Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Varnali Greens India Pvt. Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Varnali Greens India Pvt. Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D40 A, Chhatarpur , New Delhi 471001...

8. What are the timings of this job?
Ans. Varnali Greens India Pvt. Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Varnali Greens India Pvt. Ltd

Related jobs

  • It Technician

    IT cum mobile technician required. Should s have 5 yeara of work experience. Requires basic it technical skills and mobile technical skillsJob Type: Full-timeSchedule: • Morning shift Experience: • total work: 5 years (Preferred)

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Wheel Alignment Technician

    Required A Candidate For Wheel Alignment Technician. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Wheel Alignment Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Balarama Tyres pvt. ltd. will provide a salary in the ran...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chimney Technician

    Chimney Engineers And Microwave Install And Maintain Chimney And Flue Systems In Accordance With Current Building Legislation And Regulations. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Chimney Technician Job: 1. How much salary can I ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now