Wheel Alignment Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Required A Candidate For Wheel Alignment Technician. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Wheel Alignment Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Balarama Tyres pvt. ltd. will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Balarama Tyres pvt. ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Balarama Tyres pvt. ltd. does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Balarama Tyres pvt. ltd. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 16/5, Mathura Rd, Sant Nagar, Old Faridabad, Faridabad, Haryana 761030.

8. What are the timings of this job?
Ans. Balarama Tyres pvt. ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Balarama Tyres pvt. ltd

Related jobs

  • Chimney Technician

    Chimney Engineers And Microwave Install And Maintain Chimney And Flue Systems In Accordance With Current Building Legislation And Regulations. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Chimney Technician Job: 1. How much salary can I ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Laboratory Technician |Dental| | Expat Opportunity in| P People Advance

    Digital Lab Technician - Dental We are seeking a skilled and experienced Digital (CAD/CAM) Dental Lab Technician to join our team of dental professionals. In this role, you will play a vital part in the digital production of dental prostheses while m...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mobile Phone Technician | Systene electronics Co| |

    Systene electronics Co.Karol Bagh, Delhi, Delhi₹20,000 - ₹25,000 a monthJob detailsSalary₹20,000 - ₹25,000 a monthJob TypeFull-timeFull Job Description Candidate must have knowledge and experience about the iPhones models such as X, 11, 12 Cell phone...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now