Urgent Hiring For Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

- Earn 27000 To 32000 Per Month By Joining Everest Fleet Company.- Must Drive In Uber.- If Uber Does Not Have An Id, A New Id Will Be Generated.- Cng Car Will Be Provided.- Car Service And Maintenance Company Will Take Charge.- Higher Commission Than In The Market.- Revenue Sharing / Leasing Model- Bonus For Referring Car Job Seekers- 24*7.

More info about this Urgent Hiring For Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Everest Fleet will provide a salary in the range of 24000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Everest Fleet expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Everest Fleet does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chennai, India.

8. What are the timings of this job?
Ans. Everest Fleet expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Everest Fleet

Related jobs

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Heavy License Must . More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sakthi Traders will provide a salary in the range ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Sultanpet, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tempo Driver

    • Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 6 months - 1 years of experience. More about this Tempo Driver job Please...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Transport Driver| Grade | S1| Chennai

    Job Description (Roles and Responsibilities) Note: All applicants are required to mandatorily fill the complete online application form including the employment and educational details, experience-based segment and the behaviours and technical/ profe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now