Urgent Hiring For Part Time Diliver|

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Baner, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 25000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Baner

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier. Should Have : Bike

More info about Urgent Hiring For Part Time Diliver... Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CARRO META SOLUTION PRIVATE LIMITED will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CARRO META SOLUTION PRIVATE LIMITED expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CARRO META SOLUTION PRIVATE LIMITED expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Virtual or Online..

8. What are the timings of this job?
Ans. CARRO META SOLUTION PRIVATE LIMITED expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Read Less
Skills


Company Name: CARRO META SOLUTION PRIVATE LIMITED

Related jobs

  • Swiggy

    Salary Range : Rs. 35000 - Rs. 45000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Swiggy

    Salary Range : Rs. 35000 - Rs. 45000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy Zepto

    Salary Range : Rs. 30000 - Rs. 50000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 28K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now