Urgent Requirement For Delivery Boy|

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Alwar, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Need Jio Fiber Delivery Executive Earn Monthly Salary 11700 + Attendance Bonus 1000 & Fuel Par Km 3 Rupees Working Days 26 / 4 Week Off, Insurance Of 5 Lacs, Benefits. License | Should Have : Bike

More info about this Urgent Requirement For Delivery Boy... Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Grab A Grub Services Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call for Address..

8. What are the timings of this job?
Ans. Grab A Grub Services Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Grab A Grub Services Ltd Alwar, Rajasthan

Related jobs

  • Helper | Office Boy | Peon

    Office Cleaning. Tea Coffee Serve Karna. Bank Related Work. More info about this Helper - Office Boy / Peon Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shri Balaji Architects will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Executive | Flipkart Jaipur

    To Ensure timely delivery of courier to customers

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Associate | SaT | GOV | TCF|LA|PF Infrastructure Adv | Jaipur

    Requisition Id : 142+861 As a global leader in assurance, tax, transaction and advisory services, we hire and develop the most passionate people in their field to help build a better working world. This starts with a culture that believes in giving y...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now