Urgent Swiggy +658680878 Delivery

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Urgent Requirement - Urgent Please Call-+658680878, Join Swiggy Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone, Bag Fees To Be Submitted After The Job Confirmation Responsibilities :Food/ Grocery Delivery Jobs. Should Have : Bike | License

More info about this Urgent Swiggy +658680878 Delivery Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swiggy will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swiggy expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai All Location Candidate Choice.

8. What are the timings of this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to work for the following hours: Flexible- Candidate Choice(PART/FULL/DAY/EVENING/NIGHT


Company Name: Swiggy Thane, Maharashtra

Related jobs

  • Delivery Boy

    Delivering Items To The Client Safely And Timely, Ensure Customer Satisfaction, Accepting Payments. 3 Wheeler License Is Must. License More info about this Delivery Boy Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Madane Foods will provid...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Girls | Delivery Drivers | Delivery Executives|

    About the role: As a Zomato Delivery Partner, you are required to pick up food or grocery items ordered by customers from restaurants / outlets and deliver to customers. Delivery Partners use their own vehicles (Bike/Cycle) to deliver orders to Zomat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Big basket Delivery Boy

    Job Type: Full time and Part-time Only Male Candidate Full-time Earning - per order 40. Rs. Normal order (Monday to Friday) and (Friday to Saturday) 55 Rs per order Daily MG. 500/- confirm Per order fuel 20rs. Monthly incentive 450 to 4++ unique orde...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now