Urgent Swiggy +658680878 Delivery
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Bhiwandi, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Urgent Requirement - Urgent Please Call-+658680878, Join Swiggy Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone, Bag Fees To Be Submitted After The Job Confirmation Responsibilities :Food/ Grocery Delivery Jobs. Should Have : Bike | License
More info about this Urgent Swiggy +658680878 Delivery Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Swiggy will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Swiggy expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to have the following skills: Bike, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai All Location..
8. What are the timings of this job?
Ans. Swiggy expects the candidate to work for the following hours: Flexible- Candidate Choice(PART/FULL/DAY/EVENING/NIGHT
Related jobs
-
Leader| Product Delivery
Leader, Product Delivery– Pune, India Are you a strong product leader with a growth mindset? How about offering up your skills in a global business that is committed to moving money for better? Join Western Union as a Leader, Product Delivery. Wester...
-
4 Wheeler Driver D
4 Wheeler Driver Ki Jarurat Hai, Interested Candidates Apply Kare. More info about this 4 Wheeler Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Drivershaab will provide a salary in the range of 20000 INR to 21000 INR. The exact sala...
-
Ola | Uber Driver
Drive Ola/Uber Car. Type : Uber, Ola More info about this Ola / Uber Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SB tours and travels will provide a salary in the range of 15000 INR to 32000 INR. The exact salary will be decided b...