Wanted Part |Time Delivery Executiv|

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Sri Krishna Puri, Patna, Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 35000 - Rs. 54000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sri Krishna Puri

Working Hours :
Flexible working hours based on your comfort. | Day shift

Additional Info
Items Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier.Flexible Working Hours Based On Your Comfort.You Can Earn Upto 2250 On Daily Basis And Joining Bonus Upto +000Get 2 Free T-Shirtdl Not Required You Will Get Daily Payment With Attractive Incentive

More info about Wanted Part -Time Delivery Executiv... Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mannekerg Solutions Private Limited will provide a salary in the range of 35000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mannekerg Solutions Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mannekerg Solutions Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Opening is in the Entire City, Location as per candidate choice..

8. What are the timings of this job?
Ans. Mannekerg Solutions Private Limited expects the candidate to work for the following hours: Flexible working hours based on your comfort. | Day shift.


Company Name: Mannekerg Solutions Private Limited

Related jobs

  • Delivery Boy Biker

    Salary Range : Rs. 35000 - Rs. 57000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boy

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 30K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now