Web Designer
- Category: Remote Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Website, Ui / Ux Design And Development. Create Mockups. Make Mobile Friendly And Responsive Web Pages. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Web, Java | Skills Needed : PHP
More info about this Web Designer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Global Accurate Management Pvt. will provide a salary in the range of 10000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Global Accurate Management Pvt. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Global Accurate Management Pvt. expects the candidate to have the following skills: Java, Php, Web.
6 How much experience is required for this job?
Ans. Global Accurate Management Pvt. expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 8/+ Sahyog Marg, Sector -6, Vidhya dhar nagar - 30203+, jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Global Accurate Management Pvt. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
coaching Tutor Partner for Online Class I|V Tuition in Sikar
coaching is the largest community of freelance Tutors in India. coaching is looking for Tutor Partners in Sikar to provide One/ All Subjects Tuition Classes from Class I-V students across India. As a Tutor Partner, you teach Students from the comfort...
-
Customer Care Executive
Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Domestic, Sales | Marketing More info about this Customer Care Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. F...
-
Senior Accountant
• Develop and maintain balance sheets. • Manage account statements. • Report daily revenue and other numbers. • It is a Full Time Accountant job for candidates with 1 - 4 years of experience. More about this Senior Accountant job Please go through th...