Work From Home | Social Media Executive

  • Category: Digital Marketing Expert Jobs
  • Location: Surajpur, Delhi (remote), New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Home / Remote

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Surajpur

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Work From Home | Speak Thoda English | Freshers Can Apply | Work From Home | None This job is 100% remote.

More info about Work From Home - Social Media Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. TECH VECATION will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. TECH VECATION expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. TECH VECATION does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.

8. What are the timings of this job?
Ans. TECH VECATION expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: TECH VECATION

Related jobs

  • Digital Marketer

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive

    We are looking for an experienced Digital Marketing Executive to assist in the planning, execution and optimization of our online marketing efforts. The promotion of products and services through digital channels is a complex procedure with great pot...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Digital Marketing Executive

    We are looking for an experienced Digital Marketing Executive to assist in the planning, execution and optimization of our online marketing efforts. The promotion of products and services through digital channels is a complex procedure with great pot...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now