Zepto Delivery Boy

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Sector 93 - Noida, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 22500 - Rs. 32000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sector +3 - Noida

Working Hours :
8.5 hours

Additional Info
*Urgent Hiring For Grocery Delivery In Zepto**Area Of Range - 3 To 4 Km*Weekly Salary - *Weekly 4500 Rs Mg Fix + 2000Rs Weekly Incentive + 1 Week Off.**Perday 8 Se 10 Hours Id Ko Login Rakhna H Agar Kabhi Order Kam Milta H Toh Company Aapko Fir Bhi 4500 Rs Mg Milega Week Me 6 Days Kaam Karna H Or 1 Week Off H**Monthly Salary Earn To - 32000. License | Should Have : Bike

More info about Zepto Delivery Boy Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ABHI will provide a salary in the range of 22500 INR to 32000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ABHI expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ABHI expects the candidate to have the following skills: Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Noida sec-+3.

8. What are the timings of this job?
Ans. ABHI expects the candidate to work for the following hours: 8.5 hours.


Company Name: ABHI

Related jobs

  • Delivery Boy Biker

    Salary Range : Rs. 8000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Swiggy +1146+4023

    Salary Range : Rs. 30000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Swiggy +1146+4023

    Salary Range : Rs. 30000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now