Zomato Food Delivery Job

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Secunderabad, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Jobflexible Timingno Fixed Shiftswork In Your Free Times Only.Weekly Payment.Joining Bonus Upto 5000Call Immediately Joiningdocuments Required1 Aadhaar Card2Pan Card3Dl/Ll4Bank Pass Book5Rcif You Are Interested Call Mewe Are Hiring For Food Delivery Boysearn Upto 25000 To 35000 Per Monthflexible Timings Any Time Login And Logou.

More info about this Zomato Food Delivery Job Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. zomato will provide a salary in the range of 30000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. zomato expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. zomato does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ecil hyderabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. zomato expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: zomato Secunderabad, Telangana

Related jobs

  • Courier Delivery

    • Deliver products to customers/destinations at given addresses. • Collect payments. • Ensure Timely delivery • It is a Full Time Delivery job for candidates with 0 - 6 months of experience of experience. More about this Courier Delivery job Please g...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 22K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Zomato Food Delivery Job

    Dear Candidates Here We Have Openings In Delivery Job With An Attractive Salary Special Joining Bonus And Incentive Also Available . You Can Earn On Weekly Basis Part Time Job Also Availableitems Deliver Karna Hai. Documents Collect Karna / Courier. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Secunderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Courier Delivery

    • Deliver products to customers/destinations at given addresses. • Collect payments. • Ensure Timely delivery • It is a Full Time Delivery job for candidates with 0 - 6 months of experience of experience. More about this Courier Delivery job Please g...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now