3 Wheeler Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Sector 84 - Gurgaon, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 18500 - Rs. 26500 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Sector 84 - Gurgaon

Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Additional Info
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about 3 Wheeler Driver Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ovni Management Private Limited will provide a salary in the range of 18500 INR to 25500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ovni Management Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ovni Management Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Ovni Management Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gurgaon sector 84.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ovni Management Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.


Company Name: Ovni Management Private Limited

Related jobs

  • Personal Driver

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now