Personal Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Punjabi Bagh, Delhi, New Delhi, Delhi
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Punjabi Bagh
Working Hours :
0+:00 am - +:00pm | Monday to Saturday
Additional Info
Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car
More info about Personal Driver Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hot Plate Centre will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hot Plate Centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hot Plate Centre expects the candidate to have the following skills: Private car.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Hot Plate Centre expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: East punjabi bagh.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hot Plate Centre expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - +:00pm | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Personal Driver
Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...
-
Car Driver
Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...
-
Light Driver
Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...