Ac Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Lohagad, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). AC
More info about this Ac Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Greenwich Airconditioning Services will provide a salary in the range of 20000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Greenwich Airconditioning Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Greenwich Airconditioning Services expects the candidate to have the following skills: Ac.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Indralok complex shop no 3 next to hotel rama Krishna lonavla 410406.
8. What are the timings of this job?
Ans. Greenwich Airconditioning Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Maintenance|Technician I
หมายเลขงาน 23173585 ประเภทของงาน Engineering & Facilities สถานที่ Courtyard Pune Hinjewadi, S. No 1+ & 20, P4 Rajiv Gandhi Infotech Park Phase 1, Hinjewadi, Pune, Maharashtra, India ดูบนแผนที่ ตารางการทำงาน Full-Time พักอยู่ในพื้นที่ห่างไกลหร...
-
Turner|Fitter
A Fitter And Turner Is Generally Involved In The Setting Up Of Machinery To Enable The Manufacture Of Engineering Products, Repair Or Replacement Of Components, Installation And Maintenance Of Plant And Machinery, And Construction And Commissioning W...
-
Pcb Assembler | Technician
The Technician Will Be Required To Make Various Electronic Pcb Assemblies And Integrate The Various Assemblies And Subassemblies To Make A Complete A Functional Unit As Per The Wiring And Interconnection Diagrams And Assembly Drawings.------Recogniti...