Accountant |Articleship|
- Category: Accountant Jobs
- Location: Ribandar, Goa
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Handling Accounts In Tally, Do Auditing. Would Be Working Under C.A. Articleship
More info about this Accountant (Articleship) Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. T. S. Borkar & Associates will provide a salary in the range of 5000 INR to 5000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. T. S. Borkar & Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. T. S. Borkar & Associates expects the candidate to have the following skills: Articleship.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 301, Emerald Towers, MG Road, Opposite SBI Zonal Office, Santa Inez, Panaji, Goa 403006.
8. What are the timings of this job?
Ans. T. S. Borkar & Associates expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountant |Articleship|
Responsible For Handling Accounts In Tally, Do Auditing. Would Be Working Under C.A. Articleship More info about this Accountant (Articleship) Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. CA Sonal D'Silva will provide a salary in the rang...
-
Accountant |Articleship|
Responsible For Handling Accounts In Tally, Do Auditing. Would Be Working Under C.A. Articleship More info about this Accountant (Articleship) Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dmsd & Associates will provide a salary in the...
-
Sr| Account Officer
Candidate to have good accounting skills, very good knowledge of Tally software, accounting entries, GST reports and filing, banking reconciliation, preparing final accounts, interacting with auditors, filing all taxes and commercial correspondence, ...