Accounts Executive
- Category: MIS Executive
- Location: Gurugram, Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Coordination With Accounts For Invoices & Way Bills With Customer For Purchase Orders, And Podmaintain Branch Entries And Reconciliationsmanagement Of Debtors & Creditors & Their Reconciliationpreparation Of Various Types Of Accounts Monthly, Quarterly, Half-Yearly And Yearly Mis Preparation, Calculation And Checking Of Various Types Of T. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, GST | Journal Entry, Taxation
More info about this Accounts Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JFE Shoji India Private Ltd. will provide a salary in the range of 25000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JFE Shoji India Private Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4 Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JFE Shoji India Private Ltd. expects the candidate to have the following skills: Gst, Journal entry, Tally, Taxation.
6. How much experience is required for this job?
Ans. JFE Shoji India Private Ltd. expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Signature Tower, Signature Tower Road, Saini Khera Village, Sector 30, Gurugram, Haryana 122024.
8. What are the timings of this job?
Ans. JFE Shoji India Private Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 8:45 AM - 5:30 PM | Monday to Friday
Related jobs
-
Business Development Executive
Lead Generation And Follow Up. Call / Visit Clients. Explain Product/Services To Clients And Maintain A Good Working Relationship With Clients. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Handling Invoices, Record Management, Manage Operations, MS Wor...
-
Back Office Executive
Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel More info about this Back Office Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans....
-
Data Entry Cum Mis Executive
Job DescriptionHiwe are Looking Data Entry Cum Mis ExecutiveCandidate Have Must Be Any Logistic ExposerMin. 2-3 Year of Revilevent ExperienceMale Candidateshould Be Near by Sec-58, Within 15 Km areahave Good Knowledge of Excel and Basic Computer