Accounts Executive

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Vidhyadhar Nagar, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 12000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Female Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Female only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Vidhyadhar Nagar

Working Hours :
0+:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. Skills Needed : Tally, Finalization | Book Keeping

More info about Accounts Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Neelkanth Infratech will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Neelkanth Infratech expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Neelkanth Infratech expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Finalization, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vidhyadhar nagar. dwarika tower.

8. What are the timings of this job?
Ans. Neelkanth Infratech expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday.


Company Name: Neelkanth Infratech

Related jobs

  • Tally| Billing| Excel Executive

    Salary Range : Rs. 22000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accountent

    Salary Range : Rs. 12000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chartered accountant

    Job Responsibility:- Strategy Execution and Taxation Management • To facilitate in tax planning, statutory compliance (Direct & Indirect) and Timely deposition of all Direct and Indirect taxes. • Liaison with auditors, tax authorities, tax adviso...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Nathdwara, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now