Accounts Manager

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Saifpur, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Company'S Accounts, Training Accounts Team, Maintaining Reports, Supervising Accounts Team, Responsible For Bushiness Transactions.

More info about this Accounts Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raj kirana will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raj kirana expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raj kirana does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jadhua near hdfc bank.

8. What are the timings of this job?
Ans. Raj kirana expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - +:30 PM | Monday to monday


Company Name: Raj kirana

Related jobs

  • Accounts Manager

    Managing Company'S Accounts, Training Accounts Team, Maintaining Reports, Supervising Accounts Team, Responsible For Bushiness Transactions. More info about this Accounts Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Raj kirana wil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Accounts Admin

    Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. Skills Needed : TDS, GST, Tally | Book Keeping, Taxation More info about this Accounts Admin Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Matizleer Networks Private Limit...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hiring for accountant

    Hiring for accountant Hiring for accountant Hiring for accountant

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now