Admin Executive | Receptionist
- Category: Admin Executive
- Location: Adai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 24K
- Published on: 2025/09/21
Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work.
More info about this Admin Executive - Receptionist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Om Pranic Healing Center will provide a salary in the range of 6000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Om Pranic Healing Center expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Om Pranic Healing Center does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Om prnaic healing center, B66/C, Opposite to Vasudev Balwant fadake school, sec 6, New Panvel.
8. What are the timings of this job?
Ans. Om Pranic Healing Center expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Admin Executive
Job Description: Handling various administrative and clerical responsibilities such as answering phone calls, taking and conveying messages, making appointments, ordering office supplies, etc Assisting the HR department in recruiting activities such ...
-
Group Manager | Head of Admin
About Navi Navi is one of the fastest growing financial services companies in India providing Personal & Home Loans, Insurance and Mutual Funds with a digital first approach. At Navi, our mission is to build financial services that are simple, ac...
-
Hr Admin Executive
Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. More info about this Hr Admin Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Siddhivinayak Bizsol Private Limited will provide a salary in the ran...