Area Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Angamaly, Kerala
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

We Are Looking To Employ A Driven And Experienced Area Sales Manager To Increase Sales Within An Assigned Geographical Area And Guide A Team Of Field Sales Representatives. The Area Sales Manager'S Responsibilities Include Delivering Presentations To Potential And Existing Customers, Evaluating The Performance Of The Sales Team. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2B, Corporate Product, Corporate Tie Ups, Distributor | Preferred Experience In : Promotion

More info about this Area Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. VKS VERVE NECTARS PVT LTD will provide a salary in the range of 35000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. VKS VERVE NECTARS PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. VKS VERVE NECTARS PVT LTD expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, Corporate product, Corporate tie ups, Distributor, License, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. VKS VERVE NECTARS PVT LTD expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: VKS VERVE NECTARS PVT LTD.

8. What are the timings of this job?
Ans. VKS VERVE NECTARS PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 5:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: VKS VERVE NECTARS PVT LTD

Related jobs

  • Showroom Manager

    • Handling showroom and day to day operations • Hiring, training and developing team members for Showroom • Create & maintain a professional, welcoming experience for showroom customers • Properly maintain and update showroom displays • Conduct r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager SAP

    SD Worx is a leading European provider of Payroll & HR services with global reach. We have offices in Europe and an office in Mauritius. Our goal? We bring people solutions to life. So companies of any size can turn Human Resources into a source ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales |amp| Marketing Executive

    Responsible For B2B And Corporate Sales. Should Manage General Marketing And Digital Marketing Including Website Management And Updation. Candidates With Hotel Experience And Excellent English Preferred. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Presentat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 28K

    Nedumbassery, Kerala

    2025/09/21


    Apply Now