Area Sales Officer

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Andheri, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Manage Sales Of Company Product In A Particular Area And Try To Generate More Business.Home Loan Sales On Field Work Job. B2B, B2C

More info about this Area Sales Officer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hdfc Bank will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hdfc Bank expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hdfc Bank expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai all over.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hdfc Bank expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Hdfc Bank

Related jobs

  • Manager | Retail Store Operations

    Role Franchisee Lead Job Level/ Designation M1 Function / Department Retail Location Mumbai Job Purpose Overall responsibility of managing franchisee channels and driving all activities at a VIL franchisee store spanning customer service, store-level...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • B2B Sales Representative

    Job Summary: We are seeking a dynamic and results-driven Sales Representative to join our team. The primary responsibility of this role is to generate new business opportunities and drive sales growth through direct, face-to-face interactions with cu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Coordinator | Executive

    Co-Ordinate With The Customers For Technical Queries Give Quotations Follow Up Payment Follows And Update The Customers About The New Products. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Distributor, Dealer More info about this Sales Coordinator / Ex...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now