Assistant Restaurant Manager

  • Category: Office Assistant Jobs
  • Location: Ashiana-Digha Road, Patna, Patna, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 13000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Ashiana-Digha Road

Working Hours :
11am-12pm Monday to Sunday

Additional Info
Interact With Customers, Provide Them Good Hospitality Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about Assistant Restaurant Manager Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Awsm foods will provide a salary in the range of 13000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Awsm foods expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Awsm foods does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Awsm foods expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bailey Road, Patna.

8. What are the timings of this job?
Ans. Awsm foods expects the candidate to work for the following hours: 11am-12pm Monday to Sunday.


Company Name: Awsm foods

Related jobs

  • Office Assistant

    Salary Range : Rs. 8000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Assistant

    1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commission and Incentives....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Katihar, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Office Assistant

    • Enter, maintain & organize data in a computer • Handle day to day office activities • Answer phone calls and manage emails • It is a Full Time Back Office / Data Entry job for candidates with Freshers. More about this Office Assistant job Pleas...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now