Back Office Executive

  • Category: Data Entry Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Payroll. MS Word, Basic Excel | Skills Needed : Computer

More info about this Back Office Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Webxion Technologies will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Webxion Technologies expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Webxion Technologies expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: MSR Capital . Pimpry Chinchwad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Webxion Technologies expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Webxion Technologies

Related jobs

  • Office Executive | Back Office

    Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Skills Needed : Email, Computer | Basic Excel More info about this Office Executive - Back Office Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Manasi Ente...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Coordinator

    Responsible For Managing Files, Preparing Quotation, Taking Follow Ups With Clients, Cold Mailing, Etc. Basic Excel, MS Power Point | Skills Needed : Computer, Email, MS CIT More info about this Back Office Coordinator Job: 1. How much salary can I e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Free Captcha entry |amp| data Entry online no investment

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now