Back Office Operations

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Greater Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Job Details Required Only Freshers For Night Shift , Education:- Only Required Graduation And Post Graduation. ( B.Tech / Mca/Mba/B.Pharma. Are Not Eligible For This Job. Salary Details 2.20 Lacs Per Annum+Cab Faslity & 5 Day'S Working+ 2800 Performance Bonus Add On Salery Willingness To Work In Shift. > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel, MS Word | Skills Needed : Computer, Email

More info about this Back Office Operations Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ntt Data Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 16500 INR to 18500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ntt Data Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ntt Data Services Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, Ms word.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gate no 3 embessy business park Noida sector 144 near by metro station 143.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ntt Data Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 11:00 am - 8:00 pm | Monday to Saturday
Report


Company Name: Ntt Data Services Pvt Ltd

Related jobs

  • Operations Manager

    As a multi-tasking operations executive with a focus on business development, social media marketing, operations, vendor onboarding, and recruitment, your primary responsibility will be to oversee the day-to-day activities of the organisation and ens...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operations Executive Job in Noida at Corizo Edu|Tech

    About Company: Corizo Is an e-learning platform creating a zone for college students to train themselves in the subjects which are necessary for students nowadays to secure a place in dream companies/universities of their preference. About the Intern...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Account Service Operations Analyst

    Req ID: 181473 NTT DATA Services strives to hire exceptional, innovative and passionate individuals who want to grow with us. If you want to be part of an inclusive, adaptable, and forward-thinking organization, apply now. We are currently seeking a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now