Back Office Sales Assistant

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Uttarpradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork.

More info about this Back Office Sales Assistant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bristul India will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bristul India expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bristul India does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: sector 58 noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bristul India expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Bristul India Bhautipratappur, Uttar Pradesh

Related jobs

  • Wholesale Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Wholesale Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. LSP ENTERPRISES will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sweet Salesman

    Responsible For Greeting Customers And Selling Sweets, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments, Billing. Sweet More info about this Sweet Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. M.M Sweets and bakers...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager

    Sales And Marking In Pvc Pipes . And Generate New Leads. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Selling, Presentation, Advertising More info about this Sales Manager In Pvc Pipes Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. shivaya in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now