Wholesale Salesman
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Kanpur, Uttarpradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.
More info about this Wholesale Salesman Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. LSP ENTERPRISES will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. LSP ENTERPRISES expects the desired candidate to have the following educational requirement 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. LSP ENTERPRISES does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: KANPUR AREA.
8. What are the timings of this job?
Ans. LSP ENTERPRISES expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sweet Salesman
Responsible For Greeting Customers And Selling Sweets, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments, Billing. Sweet More info about this Sweet Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. M.M Sweets and bakers...
-
Sales Manager
Sales And Marking In Pvc Pipes . And Generate New Leads. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Selling, Presentation, Advertising More info about this Sales Manager In Pvc Pipes Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. shivaya in...
-
Telecaller |Sales Co|Ordinator
Customer Handling, Calling, Field Work 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Telecaller ,Sales Co-Ordinator Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rays Buldicon PVT. LTD. will provide a salary in the range of 8000 ...