Back Office Sales Assistant
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Noida, Uttarpradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Attending Phone Calls, Maintain Attendance And Leave Records. Emailing And Client Co-Ordination. Filing And Paperwork.
More info about this Back Office Sales Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A.S.Engeniring will provide a salary in the range of 10000 INR to 37500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A.S.Engeniring expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A.S.Engeniring does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Noida sector 1+.
8. What are the timings of this job?
Ans. A.S.Engeniring expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Telecaller| Sales Coordination
Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services, Field Work. More info about this Telecaller, Sales Coordination Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rays Buildcon PVT....
-
Sales Executive | Field Sales
Pukhraj Health Care Requires Field Officer For The Purpose Of Sale Health Care Product The Range For The Same Will Be 8500 To 15000 Per Month As Per Caliber Of Candidate. More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can ...
-
Travel Sales Executive
Guiding Customers On Travel Destinations, Budgets, Package Details, Visa Process, Etc. Booking And Closing Visa And Travel Processes. More info about this Travel Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. AIRDASH TRAVELS...