Battery Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc).Food And Accommdation Will Be Provided.
More info about this Battery Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Marimuthu Auto Electrical Works will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Marimuthu Auto Electrical Works expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Marimuthu Auto Electrical Works does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Arumugam Complex, Kamarajar Rd, Near Vijaya Bank,Opposite Kadhi Craft, Lakshmipuram, Masakali Palayam, Tamil Nadu 641670.
8. What are the timings of this job?
Ans. Marimuthu Auto Electrical Works expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Car Alignment Technician
Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. Car Servicing More info about this Car Alignment Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Good Year Wheels India tyres will provide a salary in the range of 10000 INR to ...
-
Senior Technician| Lockbox Management
Job Description Lockbox Management - S3Provides support for the execution of check processing, as well as preparing and producing customers work. Prioritizes and organizes assignments and tasks to ensure they are completed in accordance with customer...
-
Car Technician
Responsible For Repairing Cars And Four Wheelers. Identifying Problems And Explaining It To Customers. Fixing Problems In Vehicles. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing More info about this Car Technician Job: 1. How much salary can I e...