Car Alignment Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. Car Servicing

More info about this Car Alignment Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Good Year Wheels India tyres will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Good Year Wheels India tyres expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Good Year Wheels India tyres expects the candidate to have the following skills: Car servicing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Trichy Rd, Palladam, Tamil Nadu NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Good Year Wheels India tyres expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Good Year Wheels India tyres Palladam

Related jobs

  • Senior Technician| Lockbox Management

    Job Description Lockbox Management - S3Provides support for the execution of check processing, as well as preparing and producing customers work. Prioritizes and organizes assignments and tasks to ensure they are completed in accordance with customer...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Technician

    Responsible For Repairing Cars And Four Wheelers. Identifying Problems And Explaining It To Customers. Fixing Problems In Vehicles. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing More info about this Car Technician Job: 1. How much salary can I e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Two Wheeler Technician

    Responsible For Repairing Bikes/Scooters. Bike Servicing More info about this Two Wheeler Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Tirupur Auto Garage will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now