Bus driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Bus As Per Given Route. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bus

More info about this Bus Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nageshwar Roadlinea will provide a salary in the range of 12500 INR to 14500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nageshwar Roadlinea expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nageshwar Roadlinea expects the candidate to have the following skills: Bus.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Nageshwar Roadlinea expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G block Chinchwad
YADNYA GROUP Nageshwar Roadlines
https://maps.app.goo.gl/Hna8L3ueD3dFgGmQ7
412101.

8. What are the timings of this job?
Ans. Nageshwar Roadlinea expects the candidate to work for the following hours: 06:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Nageshwar Roadlinea

Related jobs

  • Ola | Uber Driver

    Uber Me Car Drive Karke Mahine Ka 25000 - 30000/- Mouka Sath Me 6000/- Tak Extra Incentive.24 Hours Car Aapke Pass Rahegi. Type : Ola, Uber More info about this Ola / Uber Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Everest Fleet ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Milk Delivery

    Deliver Milk To The Given Address. Should Have : Bike | License More info about this Milk Delivery Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Coldfleet Logistics will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact sal...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tractor Driver

    Driving And Carrying Out Regular Maintenance And Repairs Of Tractors And Other Farm Implements. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Tractor Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Munjasar Building Ma...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now