Cab Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Tamil Nadu, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Ola/Uber/Other Cab Car. Collecting Clients At The Start Of Their Journey .Selecting The Fastest Route To The Client'S Destination, Unless Otherwise Requested. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Red Taxi will provide a salary in the range of 20000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Red Taxi expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Red Taxi expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Red Taxi expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Coimbatore International Airport , Peelamedu Coimbatore Tamilnadu 641004.

8. What are the timings of this job?
Ans. Red Taxi expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Red Taxi

Related jobs

  • Car Driver

    Looking Car Driver For Md Sir, Thirumudivakam Surrounding Candidates Welcome. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. CLAR AQUA ENGINEERING SERVICES Pvt Ltd wil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Heavy License Must . 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. M.V. Enterprise...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Driver

    We are hiring Delivery Executives: Location : Pallipalayam (Distribution Executive) Timing: 3:50 AM-8:30 AM 2:30 PM -7:00 PM Requirements: 1) Two Wheeler+ Vehicle License 2) Insurance 3) Android phone(Working Condition) TASK: 1. Purchase 2.Packing 3....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Erode, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now