Calling And Plot Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Uttar Pradesh, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Preferred Experience In : Real Estate
More info about this Calling And Plot Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vd Square Infrabuild Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 35000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vd Square Infrabuild Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vd Square Infrabuild Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Real estate.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: VD Square Infrabuild pvt Ltd, near phoenix mall Ashiyana Alambagh
Lucknow..
8. What are the timings of this job?
Ans. Vd Square Infrabuild Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 6:00pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Fmcg Sales
Responsible For Selling Fmcg Products Door To Door, Increasing Business, Maintaining Records. Should Have : Bike | License, FMCG More info about this Fmcg Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vaibhav trading company will pro...
-
Sales Officer|Area Growth Officer
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Looking Out For A Candidate With 5-6 Years Of Similar Experience In Fmcg Food Industry, Person Should Have Exposure In Handling Horeca/Institutional Sales, Distributors Appoint...
-
Tour Package Sales Executive | Tele|
Soft Calling, Replies On Mail, Monthly Meet With Customers To Offer New Services, Should Be Able To Convince The Customer For Our Import/Export Services. Type : Sales | Languages : Punjabi, English, Hindi More info about this Tour Package Sales Execu...