Fmcg Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Muzaffarnagar, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Selling Fmcg Products Door To Door, Increasing Business, Maintaining Records. Should Have : Bike | License, FMCG
More info about this Fmcg Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vaibhav trading company will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vaibhav trading company expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vaibhav trading company expects the candidate to have the following skills: Bike, Fmcg, License.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mill Mansoorpur Khanupur District Muzaffarnagar 251001.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vaibhav trading company expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Officer|Area Growth Officer
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Looking Out For A Candidate With 5-6 Years Of Similar Experience In Fmcg Food Industry, Person Should Have Exposure In Handling Horeca/Institutional Sales, Distributors Appoint...
-
Tour Package Sales Executive | Tele|
Soft Calling, Replies On Mail, Monthly Meet With Customers To Offer New Services, Should Be Able To Convince The Customer For Our Import/Export Services. Type : Sales | Languages : Punjabi, English, Hindi More info about this Tour Package Sales Execu...
-
Sales Executive | Field Sales
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Himalya FOOD Products will provide a salary in the range of 8000 INR...