Car Alignment Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Car Servicing
More info about this Car Alignment Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tyre Gallery will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tyre Gallery expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tyre Gallery expects the candidate to have the following skills: Car servicing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Tyre Gallery expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop 1, Ganga Das Market, Sector 22 Opposite HP Petrol Pump Sector 12, Y Block, near Hotel Royal Paradise, Sector 22, Noida, Uttar Pradesh 201301.
8. What are the timings of this job?
Ans. Tyre Gallery expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Electrician Helper
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products Internet Cable Etc( All Type Electrical And It Project). Skills Needed : Electrician More info about this Electrician Helper Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. DS Electri...
-
Shift Technician
Responsible for food safety and quality, along with everyone at the site Actively participates in BOSS (Behavioral Observation Safety System)and necessary audits Champions incident investigation process High School diploma and 2 years related experie...
-
Mobile Technician
Mobile Phone Repair Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionality, Install And Update Phone Software, Troubleshoot Wiring Problems, And Replace Damaged Part. More info about this Mobile Technician Job: 1. How much salary can I expe...