Cctv Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Avinashi, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | CCTV

More info about this Cctv Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shiree Tec will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shiree Tec expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shiree Tec expects the candidate to have the following skills: Cctv.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Shiree Tec expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3-1, Chinthamani Nagar, K.K.Pudur, Saibaba Colony, Coimbatore, Tamil Nadu NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shiree Tec expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shiree Tec Avinashi, Tamil Nadu

Related jobs

  • Laboratory Technician

    Qualification: D. Pharm Activities To Be Performed • Assist faculty and students during lab sessions/research/trainings. • Checking for adequacy of the samples, Testing equipment etc. • Maintain equipment operating by following operating instructions...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Coimbatore, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Iti Technician

    Machine Operation Basic Machine Maintenance. Production Assembly Mechanical Assembly Upkeep And Follow 5S. Fitter More info about this Iti Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. EXENUS INDIA PVT LTD will provide a salary ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 21K

    Arani, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ac Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). AC More info about this Ac Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Cool Tech Ac care will provide a salary in the range...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now