Chef|Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. Skills Needed : Tandoor, Chinese, Continental | Coffee-Tea-Juice, Commi2, Head Chef, Home Cook Experience, Restaurant Experience, Commi1

More info about this Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Healthio will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Healthio expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Healthio expects the candidate to have the following skills Chinese, Coffee-tea-juice, Commi1, Commi2, Continental, Head chef, Home cook experience, Restaurant experience, Tandoor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Healthio, shop no:1, Sai Ashish CHS, plot no:80, Sec-44, Seawoods navi mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. Healthio expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Healthio

Related jobs

  • Comi Chef| Continental|Pizza|Chines

    Looking For Comi 2, Continental Chef, Knows Pizza Burger Pastas & Chinese. Skills Needed : Chinese, Continental | Commi2, Fast Food More info about this Comi Chef. Continental/Pizza/Chines Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tandoor Cook

    Tandoori Chef Can Do Roti Naan Etc. And Kababs And Tikkas Etc. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tandoor | Restaurant Experience More info about this Tandoor Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Tummy...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tandoor Cook

    Tandoori Chef Can Do Roti Naan Etc. And Kababs And Tikkas Etc. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tandoor | Restaurant Experience More info about this Tandoor Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Tummy...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now