Company Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Goods Transport. Should Have Badge. To Drive Ashok Leyland Dost. Unloading. Badge Must. Goods Vehicle. Dost. Company

More info about this Company Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Quality Pack will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Quality Pack expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Quality Pack expects the candidate to have the following skills: Company.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2nd st tiny sector sidco estate Ambattur near by pattaravakkam rly stn..

8. What are the timings of this job?
Ans. Quality Pack expects the candidate to work for the following hours: 6:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Quality Pack Chennai

Related jobs

  • Light Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Tempo More info about this Light Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Profectus will provide a salary in the range of 20000 INR ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Thirumudivakkam, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Pandiyan R Security Agency ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Van Delivery Driver

    van delivery Timing \_ 5 AM TO 2 PM / 2 PM TO 10PM WEEK OFF Job Types: Full-time, Part-time, Fresher Salary: ₹12,500.00 per month Benefits: • Health insurance • Paid sick time • Provident Fund Schedule: • Day shift • Morning shift • Night shift

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Chennai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now