Company Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Panaiyur,, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Ensure Employees Travelling Safely, Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Luggage Transport. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Company

More info about this Company Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Maa Pharma ind will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Maa Pharma ind expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Maa Pharma ind expects the candidate to have the following skills: Company.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Maa Pharma ind expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: panaiyur, ecr road, chennai-614708.

8. What are the timings of this job?
Ans. Maa Pharma ind expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Maa Pharma ind Panaiyur,

Related jobs

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kavitha Lorry Office will provide a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • driver

    call taxi, dosth, intra, Tata Ace tiruppur to any other place regular trip work iruntha sollungal 741821+766

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Tripura, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Company Driver

    Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Goods Transport. Should Have Badge. To Drive Ashok Leyland Dost. Unloading. Badge Must. Goods Vehicle. Dost. Company More info about this Company Driver Job: 1. How much salary can I expect for this rol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now