Heavy Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Heavy Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kavitha Lorry Office will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kavitha Lorry Office expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kavitha Lorry Office does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Kavitha Lorry Office expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 1, Santhapettai Vaniga Valagam, Sevvaipettai, Salem - 636002..

8. What are the timings of this job?
Ans. Kavitha Lorry Office expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kavitha Lorry Office

Related jobs

  • driver

    call taxi, dosth, intra, Tata Ace tiruppur to any other place regular trip work iruntha sollungal 741821+766

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Tripura, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Company Driver

    Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Goods Transport. Should Have Badge. To Drive Ashok Leyland Dost. Unloading. Badge Must. Goods Vehicle. Dost. Company More info about this Company Driver Job: 1. How much salary can I expect for this rol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Light Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Tempo More info about this Light Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Profectus will provide a salary in the range of 20000 INR ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Thirumudivakkam, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now