Computer Hardware Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Repair, Handling Network Issues, Installation & Troubleshooting Of Software, Providing Technical Support To Customer, Configurations & Firewall Implementations, Repair Computer Equipment, Knowledge Of Networking & Cctv, Network Antivirus, Laptop & Desktop Repairs. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer Repair

More info about this Computer Hardware Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Om Sai Credit Collection Servicess Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Om Sai Credit Collection Servicess Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Om Sai Credit Collection Servicess Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Computer repair.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Om Sai Credit Collection Servicess Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Om Sai Credit Collection Services Pvt. Ltd.Anak Apartment 2nd floor 20+,Shiral Sheth Chowk Near Aayappa Mandir.Opp to KEM Hospital Gate No 03Rasta Peth Pune 411011.

8. What are the timings of this job?
Ans. Om Sai Credit Collection Servicess Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Om Sai Credit Collection Servicess Pvt Ltd

Related jobs

  • IT Support Technician

    IT Support Engineer: Job Description Company Details: Teceze is a leading information technology, consulting and business process services company headquartered in the UK and has offices across 15+ countries. A company recognized globally for its com...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Broadband Technician

    Broadband Technicians Are Experts In The Installation, Application, And Repair Of Internet Or Telecommunication Systems And Typically Travel To Homes And Businesses More info about this Broadband Technician Job: 1. How much salary can I expect for th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Computer Hardware Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Computer Repair More info about this Computer Hardware Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shree La...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Ashta-Sangli, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now