Computer Operator
- Category: Data Entry Jobs
- Location: Ulhasnagar, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 18K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Work On Computer And Documents Print Out. Skills Needed : Computer
More info about this Computer Operator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Muktai Enterprises will provide a salary in the range of 10000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Muktai Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Muktai Enterprises expects the candidate to have the following skills: Computer.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Office address:- Muktai Enterprises B-115 Regency Plaza shantinagar near Welcome to Ulhasnagar Gate.
8. What are the timings of this job?
Ans. Muktai Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Back Office Executive
Responsible For Handling And Analysing Data, Preparing Records, Maintaining Files, Tally, Erp Data Entry, Stock Keeping. More Than 2 Years Experience Compulsory. | > 30 WPM Typing Speed, Basic Excel, MS Power Point, MS Word | Skills Needed : Compu...
-
Computer Typist
Printout And Scanning. More info about this Computer Typist Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Nilesh will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience ...
-
Computer Operator
Responsible For Handling Computer Systems, Checking And Maintaining Computers, Monitoring Issues And Solving Them. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer, Email | Basic Excel, MS Word, MS Power Point, Internet Surfing More info...