Computer Operator

  • Category: Operator & Technician Jobs
  • Location: Fursungi, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 16000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Fursungi

Working Hours :
10.00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Responsible For Handling Computer Systems, Checking And Maintaining Computers, Monitoring Issues And Solving Them.Having Good Command On System,Invocing,Bank Entries,Prepare Reports,,Monthly Requirements,,Handling Calls. Documentation And Filing Work.Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer, Email | Advanced Excel, > 30 WPM Typing Speed, Advanced Excel

More info about Computer Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. VARDHAMAN MEDITRADE LLP will provide a salary in the range of 10000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. VARDHAMAN MEDITRADE LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. VARDHAMAN MEDITRADE LLP expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Computer, Email.

6. How much experience is required for this job?
Ans. VARDHAMAN MEDITRADE LLP expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: FURSUNGI PUNE412308.

8. What are the timings of this job?
Ans. VARDHAMAN MEDITRADE LLP expects the candidate to work for the following hours: 10.00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: VARDHAMAN MEDITRADE LLP

Related jobs

  • Npd Engg

    Salary Range : Rs. 25000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tig Welder

    Salary Range : Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Service Engineer

    Salary Range : Rs. 15000 - Rs. 22000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now