Continental Chef| Nutrition Chef
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Ludhiyana , Punjab
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 22K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Take Customer Order And Serve Them. Help Kitchen Staff.
More info about this Continental Chef, Nutrition Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Crazy grill will provide a salary in the range of 10000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Crazy grill expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Crazy grill does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sco28 sector 32a Ludhiana near Chandigarh road. Punjab 141001.
8. What are the timings of this job?
Ans. Crazy grill expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Chef cook
Directing And Preparing Food, Maintaining Cleanliness, Ensuring Quality Food. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Tandoor | North Indian, Head Chef, Fast Food, Restaurant Experience More info about this Chief Cook Job: 1. How mu...
-
Head cook
Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, North Indian, Desert, Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Non Veg M...
-
Chef
Perfect In Dupling Making And Japanese Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Restaurant Experience More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Duplings will provide a salary in t...